Divine Chaos

At the Izan Fortress, pt. 7
Toppen af tårnet. Nyl Nieve Izan. Hullet. Portalen.

Resten af tårnet. Der bliver snakket meget med Nyl Nieve. De finder genstande. De går til manaforstyrrelsen, der kommer et hul. Thilianna hopper i. Michael fejler Light spell, der bliver mørkt, Altea hopper i. Thilianna redder Altea fra skade. Ganvel hopper efter, undgår skade. Til sidst kommer Michael vha. reb.

Her ser de Kaosambolten. Thilianna knuser den på 2 slag, som begge giver udslag af energi. Altea går på 0 HP.

View
At the Izan Fortress, pt. 6
Ascending the highest tower

Gruppen deler sig. Thilianna og Ganvel kigger spisesalen igennem for interessante ting, mens Altea og Michael bevæger sig opad.

Michael og Altea konstaterer, at etagen ovenover er en suite, og fortsætter en etage op uden at undersøge nærmere. Her finder de to store statuer stå på hver side af en dør, og beslutter sig for at undersøge etagen. Det viser sig hurtigt, at det er tjenestekamrene. Michael fortæller skeletterne, at der er en Anldoerpræst på vej, og de måske kan nå at slippe væk. Herefter fortsætter de op, og når til balkonen. De konstaterer, at der ingen udøde er her, kun et enkelt helt dødt skelet, som Michael flytter ud på gangen. Etagen ovenover lader til at være et galleri. En stor dobbeltdør, som Altea med (meget) lidt assistance fra Michael får dirket op, fører ind til en tronsal. Her ser de et diadem ligge på sædet af tronen, og et sværd ligge foran. Bag tronen står en rustning på et stativ.

Ganvel og Thilianna finder en masse fint service, men lader det ligge. Thilianna samler krystaller fra skeletterne. Suiten på etagen ovenover gennemsøges nøje. Mens Ganvel roder rundt i et mødelokale og et lagerrum, støder Thilianna på 3 tjenerskeletter og to finere skeletter, hvoraf det ene (en dame, angiveligvis) er midt i at bade. Den anden, klædt i fint tøj, gør modstand, og prøver så at stikke af ud gennem vinduet. Thliianna tager fat i ham, og han stedes til hvile. Ganvel finder en stor mængde silketørklæder og en masse mønter, som han med Thiliannas hjælp får stoppet ned i en dametaske og nogle pudebetræk (også af silke). Mens Ganvel er ved at læsse sin hest løber 5 skeletter ned ad trappen, hvilket han kommenterer til Thilianna, da hun kommer ud. Hun beslutter, at det er vigtigere at indhente de andre.
De undersøger hurtigt etagen med tjenestekamrene, og tilintetgør skeletterne, men uden at finde noget. På etagen ovenover, balkonen, finder de det skelet, som Michael har efterladt. Kraniet er faldet af, og Thilianna knuser det for en sikkerheds skyld. Ganvel danner sig et overblik over våbenene, som står i stativerne i vagtstuerne, og konstaterer, at de er af god kvalitet. Kortsværd, langsværd og langspyd. De bevæger sig herefter op til galleriet.

Michael går straks hen til sværdet, og samler det op. Han prøver at finde ud af, om det er magisk. Samtidig samler Altea diademet op, og tager det på. Hun mærker straks en del af magien fra det, og lægger det så tilbage på sædet. I samme nu kommer Ganvel og Thilianna ind. Thilianna bemærker at både sværdet og diademet er magiske, og indser hurtigt, at sværdet er smedet af Caelite, og er det våben, hun skal bruge. Hun informerer Michael, som giver hende sværdet.
Michael og Ganvel inspicerer rustningen. Michael undersøger om den er magisk, mens Ganvel giver den så hårdt et slag som han overhovedet kan mønstre med sit eget sværd. Rustningen får ikke en skramme. De to herrer diskuterer lidt frem og tilbage om hvem, der har mest brug for den, og det ender med at Michael tager den på. Rustningen lader ikke til at kunne lide ham, og begynder at stramme til, og forsøge at knuse ham. Thilianna og Ganvel iler ham til hjælp, og de får den af inden den får gjort skade på ham. Ganvel forsøger forsigtigt at tage rustningen på, del for del. Det lader til, at rustningen accepterer ham, og den tilpasser sig til at passe ham perfekt. Hans gamle rustning placeres på et stativ på hans hest.

View
At the Izan Fortress, pt. 5
Endelig indenfor i paladset.

Ganvel – marmorrambuk
Michael – rydder muren

Ganvel+Altea+Thilianna går samlet ind, ser skelet, dræber det (pil gennem kraniet)
Michael kommer til.
Der gåes målrettet mod det højeste tårn.
To skeletter med kiste mødes på trappe.
Bibliotek – Bayn Dreive mødes, dræbes. Bøger findes.
Suite – intet af interesse. Michael dræber skelet, Ganvel gennemsøger.
Spisesal – Skeletter dækker op. Dræbes af Thilianna.

View
At the Izan Fortress, pt. 4
Storming the palace

Porten er netop blevet åbnet, og de gør klar til at gå ind i selve paladsringen, da tunge fodtrin kan høres ovenpå. Der må være mindst 10. Michael løber op ad den venstre trappe, mens Ganvel tager den højre. Altea og Thilianna forbliver i midten af det nedre portområde, hvor Thilianna laver en stor bobbel af Temporary Sanctification, hvorved hun får skadet (og dræbt) en del af skeletterne ovenpå. Det bliver snart klart, at skeletterne er på vej over mod venstre side. Michael forsøger at kaste Flaming Weapon magi, men fejler, og bliver i mentalt lammet et kort sekund. Thilianna og Altea løber op til Michael, som forsøger at snyde skeletterne til at åbne døren, mens Ganvel stormer igennem overetagen fra den anden side.
Skeletterne låser op, netop som Ganvel braser ind ad døren til skeletterne, hvor deres leder løfter hænderne i vejret. Ganvel peger på skeletterne, og lederen får dem til at sænke deres våben. I samme øjeblik kommer Michael, Thilianna og Altea ind. Lederen introducerer sig som Kornell Izan. Det viser sig, at han kan tale palantisk, og der går en del snak frem og tilbage, hvor han prøver at finde ud af, hvad gruppens formål er, uden selv at afsløre for meget.
I sidste ende viser det sig, at Kornell og gruppen har kompatible mål, og de vælger at samarbejde om at komme ind i paladset. Selv Thilianna indvilger i at samarbejde med Kornell.
Kornell går ud i byen og samler så mange soldater, han kan på en time, mens Thilianna vender tilbage til det store Anldoer-tempel, hvor hun indsamler sine ritualingredienser. Michael, Ganvel og Altea holder vagt ved portene, mens Kornells vagter holder øje med indgangene til porten fra murene.
Kornell vender tilbage med 600 soldater, og marchen mod paladset begynder. Michael, Thilianna og Ganvel danner fortrop, efterfulgt af hæren. Kornell går nogenlunde i midten, hvor Altea slår ham følge. Hun spørger ind til hans syn på fremtiden, mere specifikt, hvordan han har det med eventuelt at skulle stedes til hvile snart, og om han har interesse i at støtte hende i at gøre krav på tronen. De snakker lidt frem og tilbage, og de indgår den aftale, at hvis det lykkes at indtage paladset, vil han bakke op om hendes mission.
Da hæren kommer tættere på porten, begynder bueskytter på murene at skyde. Hæren deler sig op, og begynder at omringe paladset, mens gruppen stormer sydporten. Skeletternes pile er usynlige og lavet af magisk energi, der eksploderer når de rammer. Mange af de angribende skeletter bliver blæst i stumper, og Michael og Thilianna bliver ramt nogle gange undervejs, og Ganvel rammes en enkelt gang under sit gallop. Altea bliver på afstand, skyder bueskytterne, og da der ikke er flere, bruger hun kappen til at komme hen til de andre.

View
At the Izan Fortress, pt. 3
Skyggejagt. Endnu en port forceres.

Ganvel jagter skyggen, og ser den forsvinde ind i en bygning. Han løber om på den anden side, og venter på, at den kommer ud. Her når Altea og Thilianna også hen, netop som rimfrosten breder sig ud fra bygningen. Skyggen kommer frem gennem hjørnet, og Ganvel angriber den straks med sit sværd. Sværdet går direkte igennem den uden at gøre skade, men til gengæld rammer han muren bagved hårdt. Thilianna stikker sin stav igennem den, og efterlader et brændende hul fra Anldonitten. Michael når frem og kaster en ildkugle efter den, tilsyneladende også uden effekt. Kampen fortsætter lidt, hvorefter skyggen råber “Stop”, og flygter baglæns ind i huset igen. Thilianna holder sin spell (Temporary Sanctification) aktiv i nogle yderligere sekunder, indtil de ikke længere kan høre den.

Herefter tager de tilbage til huset, og pakker deres ting, og begiver sig ind mod porten til paladsområdet. Altea undersøger låsen, og konstaterer, at den blot er til pynt, og derfor ikke noget, der kan dirkes. Michael klatrer op ad muren, og brænder sig ind gennem døren til portbygningen på toppen. Herinde angribes han af to skeletter. Kamplarmen får de tre andre til at overveje at sende forstærkning op. Forstærkningen kommer i form af Ganvel, der fejler at bruge kappen, som han har lånt af Altea, der ikke kunne overvinde sin højdeskræk. Ganvel kommer først til sig selv, da Michael er færdig med at nedlægge skeletterne. De begiver sig ned gennem portbygningen, og får den åbnet. De opdager, at der er et faldgitter på indersiden, som der skal to mand til at løfte, ved brug af et spil på hver side.

View
At the Izan Fortress, pt. 2
Møde med de lokale.

Ganvel kommer tilbage, og Altea forlanger en forklaring på, hvorfor han bare havde ladet Michael ligge. Ganvels svar var helt enkelt: “han legede vel for meget”.

Altea og Thilianna tager over til Anldoer-templet igen. Her går Thilianna i gang med at indvie kirkegården, mens Altea undersøger overetagen i kirken. Her finder hun et helt rent skelet liggende fint redt op på en seng i højpræstens kammer. Hun skynder sig ned for at fortælle det til Thilianna, og ser en skikkelse på et hustag holde øje med Thilianna. Altea skyder skikkelsen, som vælter bagover, hvorefter hun hopper op og undersøger det (ved brug af kappen). Der er intet at se, heller ikke når de undersøger gaden nedenunder sammen bagefter. Inden de går til ro i kirken undersøger de sammen højpræstens kammer. Thilianna konstaterer, at det har en væsentligt højere sanktitet end resten af kirken, og at personen sandsynligvis er højpræsten selv.

Tilbage i huset går Ganvel tidligt i seng, og Michael læser lidt videre i bogen.

Morgenen efter vågner Ganvel og Michael tidligt, vækket af Ganvels hest. Den har set noget ovre i et af nabohusene. De undersøger huset, og finder, efter at have gået hele huset igennem, en lille skeletpige, som tilbyder dem småkager. Hun virker skræmt, men ikke aggressiv. Hun trækker dem med i skjul kort inden et skyggeagtigt væsen, bærende en kåbe med dyb hætte, passerer gennem huset.

Altea vågner efter en ubehagelig drøm, hvor en skelethøjpræst kærtegner hendes ansigt i kirkens kælder. De undersøger kælderen, og finder en masse små kamre beregnet til tjenestefolk og nye lærlinge, men dog intet usædvanligt. De begiver sig tilbage mod huset.

Ganvel stormer ud for at forfølge skyggen, og undgår med nød at støde ind i Altea og Thilianna. De to følger efter ham hurtigt.

Session end.

View
At the Izan Fortress
På opdagelse i byen. Kuglens nye kraft.

På opdagelse i byen.

Altea og Thilianna går ud for at lede efter Anldoer-templer. De får øje på bevægelse inde i et af husene på vejen, og beslutter sig for at undersøge det nærmere. Altea står parat udenfor med sin bue, mens Thilianna går ind.
Indenfor møder hun 2 skeletter, som sidder ved et bord. Da de får øje på hende, rejser de sig, og begynder at bevæge sig mod hende. Hun får tilintetgjort dem inden de når hen til hende. Hun udfører begravelsesritual på dem.
Hun overraskes af endnu et skelet, klædt i en fin kjole, som kommer ned ad trappen, og begynder at tale til hende. Det eneste sprog, de har til fælles, er Laranthisk, som skeletdamen dog kun snakker meget gebrokkent, hvilket besværliggør samtalen. Thilianna får ikke de svar ud af hende, som hun gerne vil have, og ender med at angribe hende. Altea ser dette gennem vinduet, og sender en pil gennem kraniet på damen, som derefter sætter sig på trappen og begynder at græde. Thilianna lægger sin stav på hendes hovede, og bruger Put to Rest.

Tilbage i basen bruger Michael dagen på at undersøge kuglen. Det lykkes ham at åbne op for brugen af Stasis-kraften. En del af hans eksperimenteren fører dog til et voldsomt udslag af magisk energi, som slår ham bevidstløs med masser af sår.

Thilianna og Altea finder så et Anldoer-tempel, og finder hoveddøren låst. Thilianna beder en bøn til Anldoer, og lægger så mærke til 2 symboler på porten, som hun bruger til at låse døren op med. Symbolerne forsvinder med det samme efter, at hun har brugt dem. Indenfor finder de et urørt tempel (Sanctity 1). De undersøger templet nærmere, og finder lageret med forsyninger. Thilianna går i gang med at hæve Sanktiteten i templet, startende oppe ved alteret (Sanctity 2).

Da de kommer tilbage til basen, møder de Ganvel, som fortæller dem, at Michael sover. Han går over for at undersøge portbygningen, mens Altea og Thilianna går indenfor. Her finder de den bevidstløse og sårede Michael, som de får og hjulpet til kræfterne igen. Der bliver spist aftensmad. Michael hvor han vågnede, og Altea og Thilianna inde i stuen.

View
Travel to the Izan Fortress, Pt. 5
Endelig fremme. Sikke et syn.

Altea har det ikke godt med dagens hændelser.

De finder en katapult langs vejen, som bærer præg af at være i gang med at blive repareret. Ganvel hakker kastearmen over, mens Michael stikker ild til den bagerste hjulaksel, og får hele katapulten til at antænde.

De begiver sig videre, og får kort før deres ankomst til Izanfæstningen en udnerlig følelse af at være sulten. De betragter byen, som ligger på en kunstig høj. Enkelte steder er både vold og mur styrtet sammen, men ikke på en måde der gør det muligt at få vognen ind. Mens der diskuteres hvad der skal gøres, styrter et af vagttårnene ude til højre langs ydermuren sammen helt lydløst. Hurtigt begiver de sig ind gennem det nye hul, og ind i byen. Her undersøges det nærmeste hus. Det virker intakt, og helt tørt indvendigt.

De begiver sig videre ind til porten ind mod den indre by, og finder den låst. Altea går i gang med at dirke en af sideportene, mens Michael giver sig i kast med at skyde reb og krog op, og kravle op på muren. Begge dele lykkes efter lidt over en time. Efter en hurtig aftensmad begiver de sig ind i den indre by. De går ind i det nærmeste hus fra sideporten, som de barrikaderer sig i for natten. Thilianna indvier stedet til Anldoer, og Michael zombie-sikrer vinduerne.

View
Travel to Izan Fortress, pt. 4
Genforening. Mødet med trolde og orker.

Genforenes omkring frokost

Angreb fra skygge, 2 trolde og 6 orker.

Altea bliver bevidstløs, vognen går i stykker.

Orkerne og troldene bliver nedlagt, og skyggen går sin vej, og forsvinder.

Efter kampen bygger de en slæde, og lægger alle de ting, de kan redde, på den.

View
Travel to Izan Fortress, pt. 3
Afsked med goblinerne. Mødet med den gamle mand.

Altea og Ganvel kommer tilbage med Boraios og Saraios efter at have nedlagt hvidmenneskelejren, og alle går herefter til ro.

Morgenen efter går det op for de tre kulgobliner, at deres oppakning med deres varer. Det besluttes, at lejren alligevel ikke er en stor omvej, og der bliver forbi den. Thilianna foretager begravelsritual over de døde, hjulpet af Saraios, mens Altea og Michael gennemsøger telte. De finder nogle småting, samt goblinernes tasker. Ganvel rider omkring og holder vagt imens.

Så går turen direkte tilbage til hovedvejen, hvor planen er, at kulgoblinerne vil begive sig mod Nordre Izanaport. Thilianna har skrevet et brev til sin familie ang. Renhaverne, samt et til templet i Nordre Izanaport, som de får med. Grundet farer undervejs, beslutter Ganvel at ride goblinerne tilbage til Den Gyldne Elverhånd, mens Altea, Thilianna og Michael begiver sig videre.

Om eftermiddagen, kort før de når til hvor vejen deler sig, møder de en sær gammel mand ved navn Jahrued. Han snakker med Michael på Calamisk, som lader til at være hans eneste sprog, og giver dem en bog. Han mener, at hans tid er kommet, og har allerede rejst en grav ikke langt fra vejen, som han begiver sig hen til. De tre begiver sig hen til korsvejen, hvor de slår lejr, og har tænkt sig at blive indtil Ganvel indhenter dem.

Michael læser den Calamiske bog.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.