Divine Chaos

At the Izan Fortress, pt. 3

Skyggejagt. Endnu en port forceres.

Ganvel jagter skyggen, og ser den forsvinde ind i en bygning. Han løber om på den anden side, og venter på, at den kommer ud. Her når Altea og Thilianna også hen, netop som rimfrosten breder sig ud fra bygningen. Skyggen kommer frem gennem hjørnet, og Ganvel angriber den straks med sit sværd. Sværdet går direkte igennem den uden at gøre skade, men til gengæld rammer han muren bagved hårdt. Thilianna stikker sin stav igennem den, og efterlader et brændende hul fra Anldonitten. Michael når frem og kaster en ildkugle efter den, tilsyneladende også uden effekt. Kampen fortsætter lidt, hvorefter skyggen råber “Stop”, og flygter baglæns ind i huset igen. Thilianna holder sin spell (Temporary Sanctification) aktiv i nogle yderligere sekunder, indtil de ikke længere kan høre den.

Herefter tager de tilbage til huset, og pakker deres ting, og begiver sig ind mod porten til paladsområdet. Altea undersøger låsen, og konstaterer, at den blot er til pynt, og derfor ikke noget, der kan dirkes. Michael klatrer op ad muren, og brænder sig ind gennem døren til portbygningen på toppen. Herinde angribes han af to skeletter. Kamplarmen får de tre andre til at overveje at sende forstærkning op. Forstærkningen kommer i form af Ganvel, der fejler at bruge kappen, som han har lånt af Altea, der ikke kunne overvinde sin højdeskræk. Ganvel kommer først til sig selv, da Michael er færdig med at nedlægge skeletterne. De begiver sig ned gennem portbygningen, og får den åbnet. De opdager, at der er et faldgitter på indersiden, som der skal to mand til at løfte, ved brug af et spil på hver side.

Comments

Fnugus

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.